0,5 л
1 л
50 л
Пиво
ХМІЛЬНИЙ БОЦМАН
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11%, ВМІСТ СПИРТУ 4,3 % ОБ.
СВІТЛЕ МИКУЛИНЕЦЬКЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11%, ВМІСТ СПИРТУ 4,0% ОБ.
ПШЕНИЧНЕ БІЛЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11%, ВМІСТ СПИРТУ 4,3% ОБ
ВИЩА ПРОБА
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 12%, ВМІСТ СПИРТУ 5,2% ОБ.
ЕЛІТНЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 15%, ВМІСТ СПИРТУ 5,8% ОБ.
МЕДОВЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 15,0%, ВМІСТ СПИРТУ 5,8% ОБ.
ТЕРНОВЕ ПОЛЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 18%, ВМІСТ СПИРТУ 7,5% ОБ.
МИКУЛИН 900
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 12%, ВМІСТ СПИРТУ 4,7% ОБ.
МИКУЛИН
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11%, ВМІСТ СПИРТУ 4,3% ОБ.
ТРОЯН
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11,5%, ВМІСТ СПИРТУ 5,1% ОБ.
МИКУЛИН ПІЛЗ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11,8%, ВМІСТ СПИРТУ 5,2% ОБ.
KALTENBERG ROYAL LAGER
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11,5%, ВМІСТ СПИРТУ 4,6% ОБ.
BLANCHE ORANGE
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 12,0%, ВМІСТ СПИРТУ 3,8% ОБ.
BLANCHE RASPBERRY
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 12%, ВМІСТ СПИРТУ 3,5% ОБ.
ВARLEY WINE
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 23%, ВМІСТ СПИРТУ 8,0% ОБ.
НОВОРІЧНЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 21%, ВМІСТ СПИРТУ 7,6 % ОБ.
УКРАЇНСЬКЕ ТЕМНЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 13%, ВМІСТ СПИРТУ 4,3% ОБ.
МИКУЛИН БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 6,5%, ВМІСТ СПИРТУ 0.3% ОБ.
BLANCHE
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ11%, ВМІСТ СПИРТУ 4,3% ОБ.
RADLER ЛИМОН
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11,5%, ВМІСТ СПИРТУ 2,0% ОБ.
KALTENBERG SPEZIAL
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 13,3%, ВМІСТ СПИРТУ 5,1% ОБ.
ЛАГЕР
МАСОВА ЧАСТКА СУХИХ РЕЧОВИН В ПОЧАТКОВОМУ СУСЛІ 11,5%, ВМІСТ СПИРТУ 4,6% ОБ.
ПИВОВАРНЯ, ЯКА ЗНАХОДИТЬСЯ У ДРЕВНЬОМУ СЕЛИЩІ МИКУЛИНЦІ, ВАРИТЬ ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ ЖИВОГО НЕПАСТЕРИЗОВАНОГО ПИВА.
Головне правило забезпечення стійкості пива – дотримання технологічних режимів та ідеальної чистоти на всіх етапах приготування та розливу пива, що контролюють мікробіологи, які проводять аналізи на сучасному обладнані. На підприємстві в кожному цеху встановлені безрозбірні системи миття (СІП), що використовуються для миття обладнання з допомогою автоматичної системи управління.
Термін зберігання «живого» пива визначають різні фактори. Першим є біологічна стійкість, яка визначається кількістю мікроорганізмів в пиві. В багатьох споживачів, ще з радянських часів склалася застаріла думка про те, що пиво без пастеризації може зберігатись кілька днів.
Раніше, більшість обладнання на пивзаводах було виготовлене з чорного металу, на якому забезпечити мікробіологічну чистоту було дуже важко, оскільки його поверхня не відповідала чистоті полірування.
Крім того, метал негативно впливав на смакові властивості пива. На нашому пивзаводі встановлено все обладнання з харчової, нержавіючої сталі з гладкою поверхнею відомих європейських виробників.
Ще одним фактором, який впливає на термін зберігання, є білково-колоїдна стійкість. Так само, як із мікроорганізмами, чим більший їхній вміст, тим менший термін зберігання продукту. Забезпечення дотримання технологічних режимів та ідеальної чистоти на всіх етапах приготування продукту, нам вдалось досягнути терміну зберігання не пастеризованого пива 90 діб.
Шукаєте найкраще живе пиво, розливне пиво або крафтове пиво? Наш сайт є провідним дистриб'ютором пива в Україні, забезпечуючи широкий асортимент свіжого пива в кегах та надійне обладнання для розливу. Ми пропонуємо доставку пива по всій Україні з гарантією якості та свіжості.
Наш каталог включає різні сорти пива від провідних пивоварень. Всі наші продукти виготовлені з натуральних інгредієнтів за традиційними та інноваційними рецептами. Ми пропонуємо обладнання для розливу пива, включаючи охолоджувачі, пивні системи та пивні кеги, що дозволяють вам насолоджуватися якісним пивом у будь-який час та будь-якому місці.