Illustration

Продукція "Глібівське"

  • Illustration

    0,5 л

  • Illustration

    1 л

  • Illustration

    50 л

Illustration

Глібівське світле

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 11%. Вміст спирту 3,4%

Illustration

Глібівське напівтемне

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 13%.
Вміст спирту 4,2%

Illustration

Глібівське пшеничне

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 12%. Вміст спирту 3,6%

Illustration

Глібівське blanche

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 12%.
Вміст спирту 4%

Illustration

Глібівське Лемківське

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 12,5%.
Вміст спирту 4%

Illustration

Глібівське Шляхетне

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 14%. Вміст спирту 5%

Продукція "Глібівське"

Пивоварня"Глібівське пиво"

Глібівське пиво — це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.

Сьогодні потужність броварні сягає 350 тон в місяць, а це близько 700 000 пляшок. Максимальний термін зберігання пива 45 днів. Варіння пива відбувається за спеціальною технологією відкритого бродіння. У пивоварінні — це один із способів виробництва пива. Для відкритого бродіння необхідні спеціальні чани. Цей спосіб є найдавнішим і широко поширеним у багатьох європейських пивоварнях, особливо у Німеччині та Бельгії. В Україні варять пиво таким методом лише 5 пивоварень. При відкритому бродінні, на відміну від бродіння у більш сучасних циліндро-конічних танках (ЦКТ), на дріжджові клітини направляється мінімальний тиск, що позитивно впливає на їх фізіологічний стан та загалом смак пива. Також при відкритому бродінні утворюється більше летких сполук (ефірів та вищих спиртів), що добре впливає на аромат пива. За такої технології відбувається краща селекція дріжджів, що дає можливість якісніше виброджувати нашому пиву.

Однією з переваг відкритого бродіння для пивоварів є наочність процесу: вже через 24 години після додавання дріжджів можна спостерігати забіл, що свідчить про початок бродіння. Після завершення головного бродіння пиво перекачується на доброджування в лагерне відділення. Технологія виготовлення пива у відкритих чанах, яку ми використовуємо, є найдавнішою і досить трудомісткою. Порівняно із сучасними пришвидшеними технологіями варіння пива різниця є і у терміні виготовлення пива і витрачених на це ресурсах, але завдяки цьому нам вдається варити дійсно класичне пиво, яким воно має бути.

Дистриб'ютор живого та крафтового пива: широкий вибір, доставка, обладнання для розливу

Шукаєте найкраще живе пиво, розливне пиво або крафтове пиво? Наш сайт є провідним дистриб'ютором пива в Україні, забезпечуючи широкий асортимент свіжого пива в кегах та надійне обладнання для розливу. Ми пропонуємо доставку пива по всій Україні з гарантією якості та свіжості.
Наш каталог включає різні сорти пива від провідних пивоварень. Всі наші продукти виготовлені з натуральних інгредієнтів за традиційними та інноваційними рецептами. Ми пропонуємо обладнання для розливу пива, включаючи охолоджувачі, пивні системи та пивні кеги, що дозволяють вам насолоджуватися якісним пивом у будь-який час та будь-якому місці.

Made with